Sold out! De voorraad is op voor dit jaar. Hopelijk zien we je volgend jaar weer. Meld je aan voor de nieuwsbrief om een update te krijgen wanneer de shop weer open is. Happy holidays!

Over de shop

Heb je een vriend, familielid, kennis of collega die veganist is en heb je geen idee wat je diegene cadeau moet geven? Ik help je graag! Ik ben deze shop begonnen om te laten zien dat vegan cadeaus ontzettend leuk zijn en om het geven van vegan cadeaus makkelijk te maken. Als je niet zo thuis bent in veganisme, kan het best lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden voor iemand. Veganisme gaat namelijk verder dan eten en drinken. Zelfs in een geurkaars - wat misschien in eerste instantie een veilige optie lijkt te zijn - zitten vaak dierlijke ingrediënten verwerkt. Als je er niet zo in thuis bent wordt het al snel een hele zoektocht naar het juiste cadeau... terwijl een cadeau geven juíst leuk zou moeten zijn.

Met een van mijn vegan cadeaus zit je altijd goed! Ze zijn met veel liefde geselecteerd en de site staat vol producten die ik zelf als veganist (vaak al jaren) met veel plezier gebruik. Je kunt het cadeaupakket meteen bij de ontvanger thuis laten bezorgen en als je wil stop ik er een leuk kaartje bij. Je kunt uiteraard ook een pakket voor jezelf bestellen om kennis te maken met veganistische producten.

Ik ben net begonnen met deze shop en ben nog flink aan het uitbreiden in het aanbod. De komende tijd komen er meer pakketten online, dus kom gerust later nog eens kijken. Je kunt je onderaan de website ook inschrijven voor de nieuwsbrief om updates te krijgen.

Liefs, Jennie