Sold out! De voorraad is op voor dit jaar. Hopelijk zien we je volgend jaar weer. Meld je aan voor de nieuwsbrief om een update te krijgen wanneer de shop weer open is. Happy holidays!

Vegan kerstpakketten

Eerder had ik op deze pagina aangegeven dat er dit jaar de mogelijkheid zou zijn om vegan kerstpakketten in grote aantallen te bestellen, voor personeel of zakelijke relaties. Helaas gaat dat me dit jaar niet lukken. Ik merk dat ik daar nog niet klaar voor ben. Ik heb niet de opslagruimte voor groot verpakkingsmateriaal en ben er qua logistiek nog niet klaar voor. Hopelijk kan ik volgend jaar wel kerstpakketten in grote oplage leveren!

Het is uiteraard wel mogelijk om vegan kerstcadeaus in kleine oplage te bestellen. Dus wanneer je een klein personeelsteam hebt kun je zeker bij mijn shop terecht! Per verzending kunnen maximaal 4 kerstpakketten ingepakt worden. Je kunt de pakketten gewoon in de shop in je mandje leggen en dan wijst het zich vanzelf. In mijn shop staan ook doosjes chocolade om uit te delen tijdens de feestdagen. Deze zijn wel in grotere oplage (maximaal 20) beschikbaar.

Mocht je vragen hebben, mail me dan gerust via info@vegancadeaupakketten.nl.

Fijne feestdagen! Liefs, Jennie